den abeel totaalprojecten, renoveren Stekene, renoveren waasland
Renovatiespecialisten uit Stekene

Den Abeel | Specialisten in bouwen en verbouwen

Topkwaliteit voor een zeer betaalbare prijs, in open en transparante communicatie

Is uw renovatie een puzzel? Wij denken mét u mee in de zoektocht
om uw droom renovatie te realiseren.

aannemer, renovatiespecialist Stekene

Totaalprojecten Den Abeel

Bij Den Abeel begrijpen we dat een totaalrenovatie een complex project is dat vaak wordt onderschat. Het vereist veel stappen en kan leiden tot stress. Daarom bieden we een gestroomlijnde service met een ervaren renovatiespecialist als uw enige contactpunt. Dit zorgt voor een helder en zorgeloos proces van begin tot eind.

Wij ontnemen de last van communicatie met meerdere aannemers en het zoeken naar de juiste vakmensen tegen de juiste prijs. Dankzij onze lange samenwerking met betrouwbare vakmensen leveren we kwaliteit binnen uw budget. Dit maakt het mogelijk om met een gerust hart uw project te volgen.

Kiezen voor Den Abeel betekent kiezen voor gemak, kwaliteit en gemoedsrust. We zorgen voor een efficiënte planning en tijdige, correcte oplevering, terwijl we de kosten beheersbaar houden en een perfecte afwerking garanderen.

Onze methode?

Werkwijze Den Abeel Totaalprojecten

Den Abeel Totaalprojecten, jouw renovatiespecialist gelegen in het hart van Stekene, is jouw betrouwbare partner voor elke verbouwing. Met een ongekende toewijding aan vakmanschap verbinden wij je met de beste aannemers voor al je renovatiebehoeften. 

aannemer, renovatiespecialist Stekene

1) Kennismaking

Persoonlijk contact en elkaar kennen is een echte must voor ons bij Den Abeel. Tijdens een eerste kennismaking leren wij elkaar beter kennen en bespreken we de wensen van uw renovatie. Zo zitten we meteen op de juiste golflengte voor de uitwerking van het volledige traject.

2) Renovatiescan

Alvorens met de ontwerpen te beginnen komt onze renovatie-specialist bij je langs, hierbij wordt er een grondige check en analyse gemaakt van de huidige staat van je woning. Zo kunnen we ook bepalen wat er juist moet gebeuren en kunnen we de verbouwingswerken ook perfect inschatten.

3) Ontwerp naar plan

Eens de woning volledig is opgemeten gaat onze ingenieur meteen aan de slag om een bouwklaar plan op te maken. Zo kunnen we het project inplannen en weet u vooraf hoe de werken zullen verlopen. Op die manier kan je zelf ook tijdig de nodige afspraken maken of regelingen treffen.

4) Uitvoering van de renovatiewerken

Onder toezicht van een ervaren werfleider gaat nu een team van vakmensen aan de slag met de verbouwing van jouw woning. Volgens het opgemaakte plan van de ingenieur / architect zal alles aangepakt worden zoals voorop gesteld.